@inebhedj - szerintem: csak azért raktam alá, mert a receptben is szerepelt, meg bizonytalan voltam, hogy az abált szalonna mennyire adja ki a zsírt a sütés elején, de egyébként ki lehet próbálni olaj nélkül..
@Fue: Igen az vagy kolozsvári vagy éppen ahogy hívják, a lényeg, hogy bőrös, húsos szalonna legyen . Amikor először csináltam rágós volt, mert túlsütöttem, de most, hogy jobban oda figyeltem, nem volt rágós.
Broad 2021.08.02. 18:09:55
Bejegyzés: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel
Broad 2021.08.02. 18:07:54
Bejegyzés: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel
inebhedj - szerintem 2021.08.02. 18:05:36
Bejegyzés: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel
Fue · http://www.english-hungarian.com 2021.08.02. 18:05:34
A bőre milyen lett, nem maradt rágós?
Bejegyzés: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel