Egy amatőr szakács receptjei.

Utolsó kommentek:

Broad 2021.08.02. 18:09:55

@inebhedj - szerintem: csak azért raktam alá, mert a receptben is szerepelt, meg bizonytalan voltam, hogy az abált szalonna mennyire adja ki a zsírt a sütés elején, de egyébként ki lehet próbálni olaj nélkül..

Bejegyzés: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel

Broad 2021.08.02. 18:07:54

@Fue: Igen az vagy kolozsvári vagy éppen ahogy hívják, a lényeg, hogy bőrös, húsos szalonna legyen . Amikor először csináltam rágós volt, mert túlsütöttem, de most, hogy jobban oda figyeltem, nem volt rágós.

Bejegyzés: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel

inebhedj - szerintem 2021.08.02. 18:05:36

Az olaj kimaradhatott volna, ha már úgyis szalonnával dolgozol, teljesen fölösleges, viszont jelentősen növeli a zsiradék mennyiségét.

Bejegyzés: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel

Fue · http://www.english-hungarian.com 2021.08.02. 18:05:34

Ez lényegében ugye a nyers császárhús?
A bőre milyen lett, nem maradt rágós?

Bejegyzés: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel
Egy amatőr szakács receptjei.
süti beállítások módosítása