Bográcstól a wokig. - Utolsó kommentek
blfr7@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://bogracstolawokig.blog.hu/2021/08/01/parolt_hasaaljaszalonna_hong_shao_rou_rizzsel/full_commentlist/1#c40824240
Válasz erre: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel
2021-08-02T18:09:55+02:00
2021-08-02T18:09:55+02:00
Broad
http://blog.hu/user/227621
<a href="https://bogracstolawokig.blog.hu/2021/08/01/parolt_hasaaljaszalonna_hong_shao_rou_rizzsel?full_commentlist=1#c40823552" class="reply_nick_436916" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 40823552 );">@inebhedj - szerintem</a>: csak azért raktam alá, mert a receptben is szerepelt, meg bizonytalan voltam, hogy az abált szalonna mennyire adja ki a zsírt a sütés elején, de egyébként ki lehet próbálni olaj nélkül..
https://bogracstolawokig.blog.hu/2021/08/01/parolt_hasaaljaszalonna_hong_shao_rou_rizzsel/full_commentlist/1#c40824234
Válasz erre: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel
2021-08-02T18:07:54+02:00
2021-08-02T18:07:54+02:00
Broad
http://blog.hu/user/227621
<a href="https://bogracstolawokig.blog.hu/2021/08/01/parolt_hasaaljaszalonna_hong_shao_rou_rizzsel?full_commentlist=1#c40823592" class="reply_nick_33378" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 40823592 );">@Fue</a>: Igen az vagy kolozsvári vagy éppen ahogy hívják, a lényeg, hogy bőrös, húsos szalonna legyen . Amikor először csináltam rágós volt, mert túlsütöttem, de most, hogy jobban oda figyeltem, nem volt rágós.
https://bogracstolawokig.blog.hu/2021/08/01/parolt_hasaaljaszalonna_hong_shao_rou_rizzsel/full_commentlist/1#c40823552
Válasz erre: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel
2021-08-02T18:05:36+02:00
2021-08-02T18:05:36+02:00
inebhedj - szerintem
http://blog.hu/user/436916
Az olaj kimaradhatott volna, ha már úgyis szalonnával dolgozol, teljesen fölösleges, viszont jelentősen növeli a zsiradék mennyiségét.
https://bogracstolawokig.blog.hu/2021/08/01/parolt_hasaaljaszalonna_hong_shao_rou_rizzsel/full_commentlist/1#c40823592
Válasz erre: Párolt hasaaljaszalonna - /Hong Shao Rou / 红烧肉 / rizzsel
2021-08-02T18:05:34+02:00
2021-08-02T18:05:34+02:00
Fue
http://blog.hu/user/33378
Ez lényegében ugye a nyers császárhús?<br />
A bőre milyen lett, nem maradt rágós?